SM-liigafinaalissa kuohahti – uransa päättäneelle Sakulle, 29, kilahti pian törkeä viesti: "Sä kuolet ens pelissä"

Tampereella dramaattinen tilanne: Pelicansin Saku Salminen törmää rajusti Tapparan Christian Heljankoon 2:56
Christian Heljanko ajettiin rumasti keskiviikkona – Pelicansin Saku Salmiselle loppukausi pelikieltoa

Pelicans-puolustaja Saku Salminen taklasi keskiviikkona Tappara-vahti Christian Heljankoa neljän ottelun pelikiellon arvoisesti. Oletettavasti Salmiselle tarkoitettu sosiaalisen median törkyviesti päätyi samana iltana täysin ulkopuoliselle henkilölle. 

Pelicans-pakin kokonimikaima, uransa jo päättänyt hyökkääjä Saku Salminen jakoi keskiviikkoiltana saamansa viestin X:ssä.

– Tajuuks possu sä kuolet ens pelissä, viestissä luki. 

– Nimikaima kävi töräyttämässä Heljankoa maalin takana, niin sain välittömän palautteen, Salminen kirjoitti julkaisunsa oheen. 

Salminen, 29, päätti uransa jo viisi vuotta sitten Ruotsin kolmostasolla. Hän pelasi SM-liigassa toistasataa ottelua Jokerien, HPK:n ja SaiPan paidassa. Salminen edusti Jokereita KHL:ssä yhdeksän ottelun ajan. 

Ex-kiekkoilija viestitti lähettäjälle, että lähtökohtaisestikin asiaton purkaus osoitettiin kokonaan väärälle ihmiselle.

– Nöyrä anteeksipyyntö tuli heti perään, Salminen kertoo MTV Urheilulle.

Nimisekaannus ei ole ensimmäinen laatuaan. Vastaavia ylilyöntejä ei kuitenkaan ole ollut.

– Sosiaalisessa mediassa tulee paljon seuraamispyyntöjä, jotka on selkeästi osoitettu Pelicansin Salmiselle, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Heljangon jyrännyt Pelicans-puolustaja Salminen on kärsinyt neljän ottelun pelikiellostaan nyt yhden ottelun. Hänen kautensa on varmuudella ohi, sillä Liiga-finaaleja pelataan enää korkeintaan kolme.

Pelaajien saamat törky- ja uhkausviestit ovat nousseet esiin kuluvan SM-liigakauden aikana. Viesteistä ovat kertoneet muun muassa TPS-hyökkääjä Markus Nurmi ja Lukko-puolustaja Tarmo Reunanen

Ilves kertoi tammikuussa, että joukkueen pelaajan perhe uhattiin tappaa. Tamperelaisseura teki viestistä rikosilmoituksen.

Lue myös:

    Uusimmat