Sunnuntaiajelu ryöstäytyi käsistä Heinolassa: "Poliisi sai kirjata sakkoja niin paljon kuin ehti"

Poliisi kertoo, että herkkä kaasujalka on aiheuttanut kymmenen ajokortin väliaikaisen menetyksen valtatie 5:llä tänään iltapäivällä vain kahdessa tunnissa. 

Poliisi kertoo saaneensa sai kirjata sakkoja ja rikosilmoituksia niin paljon kuin vain ehti.

Hämeen poliisin liikennesektorin poliisipartiot valvoivat tänään kaksi tuntia paluuliikennettä valtatiellä 5 Heinolan Paasossa. Noin kahden tunnin aikana samassa paikassa sadan kilometrin rajoitusalueella kirjattiin neljä törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista, kuusi vakavaa piittaamattomuutta ja 13 muuta ylinopeussakkoa vähäisemmistä rikkeistä.

Yhdessä törkeässä  vaarantamisessa kuljettaja ajoi 163 kilometrin tuntivauhdilla. Kolme muuta kuljettajaa kaasutteli lähes yhtä rajulla nopeudella. Kuljettajista kolme oli alle 20-vuotiaita ja yksi keski-ikäinen. Poliisin mukaan kaasujalka oli painava niin naisilla kuin miehilläkin. Näistä ylinopeuksista konstaapelit kirjaavat rikosilmoitukset, ja kuljettajilta otetaan ajokortit väliaikaisesti poliisin haltuun.

Vakavissa piittaamattomuuksissa kuljettajat ajoivat autoillaan 139-147 kilometrin tuntivauhdilla. Heille annettiin sakot, ja heidät määrättiin väliaikaisiin ajokieltoihin.

Lisäksi poliisipartiot kirjasivat 13 muuta ylinopeussakkoa lievemmistä rikkeistä.

Lue myös:

    Uusimmat