Toronton supertähtien ärhäkkä sanailu tallentui tv-kuviin – maalikuningas katosi yllättäen kaukalosta

Toronto Maple Leafs joutui NHL:n pudotuspelien avauskierroksella selkä seinää vasten, kun se hävisi ottelusarjan neljännen ottelun Boston Bruinsille maalein 1–3, mikä sai joukkueen supertähdet turhautumaan.

Boston ratkaisi ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ja marssi toiselle erätauolle kolmen maalin johdossa. Päätöserässä Toronto sai hieman lohtua Mitch Marnerin osuman muodossa, muttei kyennyt kirimään Bostonin johtoa kiinni.

Toronto joutui tappion myötä kuilun partaalle, sillä Boston johtaa nyt ottelusarjaakin voitoin 3–1.

Tukala tilanne on saanut joukkueen supertähtien pinnan kiristymään. Kamerat tallensivat kuvanauhalle, kun Auston Matthews, Marner ja William Nylander kiukuttelivat toisilleen vaihtoaitiossa.

Videolla Matthews ja Nylander näyttivät olevan äänessä, mutta kuvan perusteella on vaikea sanoa, suuntasiko kaksikko sanat toisilleen vai kaksikon välissä istuneelle Marnerille. Nylanderin ärhäkkä lause sai innokkaimmat kiekkofanit kokeilemaan huuliltalukutaitojaan. 

– Lopeta se v***n itkeminen veli, fanit uskovat Nylanderin sanoneen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla näkyy myös, kuinka turhautunut Marner paiskaa lopulta hanskansa vaihtoaition lattialle.

Nylander ja Marner ottivat ottelun jälkeen kantaa joukkuetovereiden yhteenottoon.

– Me odotamme toisiltamme paljon ja rakastamme toisiamme. Me puskemme toisiamme eteenpäin ja minusta se on hienoa, Nylander kuittasi Sportsnetille.

– Olemme aikuisia miehiä. Haluamme vain varmistaa, että kaikki ovat 100-prosenttisesti mukana ja tietävät, mitä tekevät. Emme huuda sen takia, että vihaisimme toisiamme, vaan haluamme olla samalla sivulla ja auttaa toisiamme, Marner sanoi.

Supertähtien kiukuttelun lisäksi suurimpaan valokeilaan nousi Matthews, joka jätti ottelun mystisesti kesken ennen kolmatta erää, eikä Toronto antanut pelin aikana mitään selitystä runkosarjan maalikuninkaan poisjäännille.

Päävalmentaja Sheldon Keefe kommentoi pelin jälkeen Matthewsin tilannetta lyhyesti.

– Tämä kaikki liittyy sairasteluun, jonka kanssa hän on paininut. Hän antoi kaikkensa, mutta lopulta lääkäri veti hänet sivuun pelistä, Keefe kertoi medialle.

Lue myös:

    Uusimmat