Anu vinkkaa kolme pääsiäisherkkua: "Hirveän nopeat ja helpot tehdä"
Pääsiäisenä ilmassa on jo kevään tuntu, joten tarjoiltavatkin voivat olla raikkaan keväisiä. Huomenta Suomessa valmistettiin kolme helppoa tarjottavaa pääsiäispöytään.
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili Huomenta Suomessa näyttämässä kolme helppoa tarjottavaa pääsiäiselle ja keväälle.
Usein raskaankin pääsiäisruoan kanssa käy hyvin raikas mangojuustokakku tai näppärästi valmiiksi annoskulhoihin valmistetut appelsiiniset pääsiäislotat.
Suolaiset brie-parsataskut sen sijaan sopivat niin kahvipöytään kuin iltapalaksi ja niiden valmistaminen sujuu hetkessä.
– Hirveän nopeat ja helpot tehdä, kaikki onnistuvat. Erittäin hyvän makuisia, suosittelen kokeilemaan, Heinaro toteaa.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten valmistuvat mangojuustokakku sekä appelsiiniset pääsiäislotat. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla Heinaro puolestaan näyttää, miten juustokakku ja pääsiäislotat koristellaan ja miten helposti brie-parsataskut valmistetaan.
Reseptit voit katsoa täältä:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti