Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen helppo pasta – mukana syksyn ehdoton raaka-aine: "Mun yksi suosikeista"

Harri Syrjäsen syksyinen kantarelli-pekonipasta valmistuu helposti ja nopeasti.
Harri Syrjäsen syksyinen kantarelli-pekonipasta valmistuu helposti ja nopeasti.
Julkaistu 20.08.2021 13:20

Hannakaisa Taskinen

hannakaisa.taskinen@mtv.fi

Sienet sopivat syksyyn. Testaa tv-kokin kantarelli-pekonipasta!

Yllä olevalla videolla vinkkejä sienten käsittelyyn.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Soppamiehenäkin tunnettu Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Katkarapupasta puolestaan on Syrjäsen mukaan omiaan treffiruoaksi, ja kesän tunnelmaa ruokapöytään toi

huli huli -pasta

Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet syksyyn ja sienisatoon. Tuoreimmassa pastareseptissä onkin hyödynnetty kantarelleja. 

– Syksy on haikeeta aikaa, ei millään haluaisi luopua kesän lämmöstä. Mutta onneksi syksyn myötä tulee uusi satokausi ja sienet. Mun yksi suosikeista on kantarelli, Syrjänen kertoo julkaisussaan.

Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Näin syntyy maukas texmex-pasta Harri Syrjäsen reseptillä: "Käsittämättömän hyvää"

Lisää aiheesta:

Hyödynnä tämä edullinen herkku kermaisessa pastassa – Harri Syrjänen muistuttaa: "Sesonki on nyt parhaimmillaan"Törkeän hyvä kantarellipasta! Harri vinkkaa helpon ohjeen arkeen – "Mun yksi suosikeista"Pidätkö potkusta? Testaa Harri Syrjäsen "lempeän tulinen" pastaruoka: "Sulattaa makuhermot"Tästä jauhelihasta valmistuu hirvittävän hyvä pasta! Harri Syrjänen ylistää: "Lämmittää koko kropan ja sielun"Harri Syrjänen vinkkaa taivaallisen ohjeen täyteläiseen sienipastaan: "Kun syksyn pimeys vaatii lohturuokaa...""Älyttömän halpa" sesonkiherkku sopii kermaiseen pastaan – Harri Syrjänen ylistää: "Tästä tuli niin hyvä..."
RuokaHarri SyrjänenPastaPekoniSienetSienipastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen17:44
    Huomenta Suomi

    Erikoinen suolakurkku hämmensi suorassa lähetyksessä – mikä on suolakurkun ja maustekurkun ero?

  • Eilen09:42
    Sikke Sumari

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 1.11.17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • 31.10.17:47
    Jäätelö

    Aamujuontajalta täystyrmäys oudolle uutuusjäätelölle

  • 30.10.17:02
    Kasvikset

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!