Kiinalainen katukokki kehitti yllättävän hittiannoksen – maksaisitko tästä kaksi euroa?
Tämän grilliherkun sanotaan olevan niin hyvää, että kerran maistettuaan palaa taatusti takaisin.
Aasiassa ruoka on usein eksoottisempaa kuin Suomessa, mutta Etelä-Kiinassa sijaitsevassa katukeittiössä on saavutettu aivan uusi hämmentävyyden taso.
Changshassa, Hunan provinssissa grillataan nimittäin jääkuutioita avotulella. Annoksen hinta on hieman alle kaksi euroa.
Grillauksen ohessa kokki peräti kysyy asiakkaalta, haluaako tämä jääpalat "hieman palaneina vai mureana".
– Tätä kokeiltuasi, haluat tulla takaisin saadaksesi lisää, ruokakojun omistajan sanotaan todenneen.
Katso yllä olevalta videolta, miten jääpalat valmistetaan ja miten asiakas reagoi annosta maistettuaan.
Lue myös: Suomen ostetuin valmisruoka-ateria jakaa mielipiteet: Söisitkö ketsupin ja raejuuston kanssa?
Lähde: KameraOne
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti