Kiivin kuorimiseen on olemassa helppo kikka
Tiedätkö, miten kiivi kannattaisi oikeasti kuoria? Videolla näytetään helppo niksi!
Kiivi on monelle suomalaiselle tuttu hedelmä, jonka paras sesonki on meillä joulukuusta huhtikuuhun. Hedelmä sopii syötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi raaka-aineeksi salaatteihin ja jälkiruokiin. Kiivin sisältämät entsyymit toimivat hyvin myös lihan tai kalan mureuttajana.
Osa kiivin ravinteista on hedelmän kuoressa. Moni ei olekaan tullut ajatelleeksi, että kiivin voi itse asiassa nauttia kuorineen.Tässä tapauksessa kannattaa suosia luomua ja pestä hedelmä huolellisesti.
Jos kuitenkin haluat kuoria kiivin, on hommaan olemassa todella helppo tekniikka.
Katso yllä olevalta videolta nopea ja helppo ohje kiivin kuorimiseen.
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran huhtikuussa 2023.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät