Kinderkakku kruunaa pääsiäispöydän – testaa hittisuklaan inspiroimat helpot herkut
Mitä jälkiruokaa pääsiäispöytään? Testaa Kinder-suklaiden inspiroimat herkut!
Perinteiset Kinder-suklaamunat kuuluvat monen suomalaisen pääsiäisenviettoon. Tutuista suklaamunista sekä muista suklaatuotteista onkin jo vuosien varrella kehitelty monenlaisia leivonnaisia.
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen ideoi muutama vuosi sitten helpon ja vastustamattoman Kinderkakun. Resepti nousi keväällä 2020 MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen isoksi hitiksi.
– Kinderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa, Kati vinkkasi.
Katso videolta, miten kakku valmistuu ja nappaa ohje: Kinderkakku – helppo suklaakakku, joka valmistuu nopeasti
Testaa myös nämä suositut ohjeet
Kinder-suklaa eri muodoissaan on inspiroinut reseptinikkareita myös muihin leivonnaisiin. Pääsiäisen jälkiruoan voi valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen, jos tekee esimerkiksi herkullista Kinder-jäätelöä.
Lisäksi suosikkisuklaata voi hyödyntää kekseihin tai näyttävään täytekakkuun. Testaa ohjeet:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti