Näin kauppojen ruisleivät tehdään – MTV jättileipomossa
Oletko aina miettinyt, miten suuria volyymeja ruisleipää valmistetaan kerralla? Huomenta Suomi selvitti asian.
Tänään 28. helmikuuta vietetään suomalaisen kulttuurin päivää ja samalla kansallista ruisleipäpäivää.
Huomenta Suomi vieraili Fazerin leipomossa Lahdessa selvittämässä, miten ruisleipää valmistetaan.
Katso yllä olevalta videolta, miten kansallisruokamme muuttuu linjastolla raskista valmiiksi leiviksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto