Oletko koskaan tullut ajatelleeksi? Kurkun voi pilkkoa myös näin!
Näin leikkaat kurkusta täydellisiä kuutioita ja viipaleita.
Kurkkua leikatessa yksinkertaisten viipaleiden tekeminen on melko suoraviivaista – joskin osa turvautuu tässäkin veitsen sijaan juustohöylään.
Jos tarkoituksenasi kuitenkin on pilkkoa kurkku pienemmäksi, miten teet sen?
Leikkaatko ensiksi sopivan kokoisen palasen kurkkupötkylästä ja alat sitten pilkkoa sitä pienemmäksi vai teetkö viiltoja suoraan kurkkupötköön?
Kunhan veitsen kanssa on varovainen, tyyli on melko lailla vapaa.
Katso yllä olevalta videolta kolme näppärää tapaa pilkkoa kurkkua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät