Osaatko kuoria ja pilkkoa ananaksen? Kätevällä taktiikalla onnistut!
Julkaistu
Tuore ananas on oiva herkku niin grillattavaksi, kesäiseen hedelmäsalaattiin kuin myös sellaisenaan. Tuntuuko sen käsittely kuitenkin turhan työläältä? Katso videolta näppärä taktiikka ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen.
Testasimme muun muassa Aasian maissa suositun keinon ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen. Tällä tyylillä saat ananaksen leikattua kauniiksi paloiksi ilman suurta hävikkiä.
Katso näppärä ohje videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät