"Paras, jonka olet ikinä tehnyt" – Harri Syrjäsen graavilohiresepti on "huikean tuotekehittelyn tulos"
Graavilohi kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Nappaa Harri Syrjäsen vinkki "parhaaseen graaviin"!
Jos graavikala on oleellinen osa sinunkin joulupöytääsi, nappaa MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tutun kokin helppo kalavinkki. Harri Syrjänen vinkkasi Instagram-tilillään vuonna 2021 (ja jälleen tänä vuonna) viime hetken vinkin joulupöydän graavilohen valmistukseen.
– Mä rakastan jouluna kalaruokia. Mun joulupöydän kuningas on tietenkin graavilohi. Tätäkin on tullut treenattua pidemmän aikaa, että löyty sopiva balanssi. Tämän huikean tuotekehittelyn tulos on nyt tässä, täydellinen lohi, Syrjänen hehkuttaa julkaisussaan.
Syrjänen lupaa, että "tämä on paras graavi, jonka olet ikinä tehnyt". Kala valmistuu 48 tunnissa.
Kiinnostuitko? Katso resepti: Harri Syrjäsen maailman paras graavilohi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
MasterChef Suomi: Kevätkananpoikaa, sienipyrettä ja kasviksia, Maritan resepti