Yksinkertaisen nerokas niksi lasagnen valmistamiseen – "Miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?"
Näppärä tapa valmistaa lasagnea jakaa ruoan juuri sopivan kokoisiin annoksiin.
Lasagne kuuluu usean arkiruokarepertuaariin, eikä syyttä.
Lasagnea on helppo tehdä kerralla isompi määrä, sitä on helppo varioida myös kasvisruokavalioon sopivaksi, laktoosittomaksi ja gluteenittomaksi ja se maistuu kaiken ikäisille.
Yleensä lasagnea valmistuu valtava vuoallinen, joka vie runsaasti tilaa jääkaapissa.
Allt om Mat -sivustolla kerrotaan kuitenkin niin yksinkertaisen nerokkaasta niksistä, että väkisinkin miettii, "miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?".
Suoraan pienempiin rasioihin
Lasagne on suorastaan täydellinen ruoka siihen, että sen voi valmistaa suoraan useaan pienempään, uuninkestävään lounasrasiaan.
Näin saat esimerkiksi suoraan pakastettua osan lasagnesta ja jääkaappi tyhjenee sitä mukaan, kun lasagnekipot tyhjenevät.
Sopivan kokoinen lasagnekippo on myös helppo ottaa evääksi.
Katso myös: Kuinka kauan jauheliha säilyy pakastimessa?
Lähde: Allt om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät