Nopea ja helppo jauhelihakeitto
Maukas jauhelihakeitto syntyy nopeasti ja vaivattomasti. Höyryävän keiton päälle voit ripotella vaikkapa persiljaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 100g perunaa
- 2 porkkanaa
- pala purjoa
- 1 palsternakka
- 1 pss pakasteherneitä
- 2 l lihalientä tai vettä
- maustepippuria
- suolaa
- 1-2 tl fenkolinsiemeniä
Valmistusohje
Ruskista jauheliha kattilassa ja lisää mausteet joukkoon. Kuori ja paloittele sillä välin perunat, porkkanat, purjo sekä palsternakka. Lisää ne kattilaan ja kaada neste joukkoon. Keitä noin 15 minuutin ajan ja lisää lopuksi vielä pakasteherneet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin