Piknikin pelastava pastasalaatti
Julkaistu
Anu Heinaron helppo pastasalaatti on oiva lisuke piknikille.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- ½ kurkku
- 2 dl marinoituja salaattijuustokuutioita
- 2 rkl hienonnettuja yrttejä (esimerkiksi basilikaa tai persiljaa)
- 2 rkl salaattijuuston mausteöljyä
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Huuhtele valmis pasta kylmällä vedellä ja valuta lävikössä, jottei salaatista tule vetistä.
- Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Pilko kurkku ja yrtit.
- Nosta kaikki salaatin ainekset kulhoon ja valuta joukkoon myös mausteöljy.
- Sekoita salaatti varovasti sekoittaen ja anna sen maustua viileässä hetki ennen tarjoilua, jotta maut tekeytyvät rauhassa.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
MasterChef Suomi: Kokonaisena paistettu naudan sisäfile, perunagratiini ja punaviinikastike, Pilvin resepti