Savuporotahna
Julkaistu
Juhlapöytään on mukava nostaa pieniä suolaisia paloja, jotka valmistuvat helposti ja nopeasti. Tämä tahna sopii mainiosti tarjottavaksi ruissipsien kanssa, cocktailpiirakoiden kanssa ja vaikka voileipäkakkujen täytteeksi.
Ainekset
- n. 25 g kylmäsavuporoa
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- ½ dl persiljaa
- chilihiutaleita
Valmistusohje
Hienonna kylmäsavuporo muruksi.
Sekoita joukkoon ruohosipulituorejuusto, persilja ja chilihiutaleet.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti