Ex-lapsitähti Jojo Siwa, 21, poseeraa timantein koristelluissa penispikkuhousuissa – somessa tyrmätään: "En pidä tästä"

Jojo Siwa hätkähdyttää tyylillään.

Tanssin superäidit -tv-sarjasta aikoinaan vain 12-vuotiaana julkisuuteen ponnahtanut yhdysvaltalainen tanssija, laulaja ja näyttelijä JoJo Siwa, 21, puhuu julkisuudesta sekä urastaan ja persoonastaan yhdysvaltalaisen Ladygunn-lehden tuoreessa haastattelussa. 

Siwa poseerasi haastattelua varten useissa näyttävissä otoksissa, joita on jaettu myös Ladygunn-lehden Instagram-tilille. Instagramiin jaetuissa kuvissa Siwalla on yllään miesvartaloa muistuttava, timantein koristeltu yläosa sekä niin ikään timanteilla vuoratut pikkuhousut, jotka muistuttavat penistä. Kuvat näkyvät myös Siwan omalla Instagram-tilillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Instagram-julkaisu on kerännyt vuorokaudessa oli 10 000 kommenttia. Moni kommentoija tyrmää Siwan yllä kuvissa nähtävän tyylin. 

En pidä tästä itseasiassa ollenkaan, yksi kirjoittaa.

– En tiedä kuka häntä manageroi, mutta he pilaavat hänen uransa, toinen kommentoi.

– Mitä tämä on? kolmas ihmettelee. 

Otokset ovat kuitenkin keränneet myös ylistäviä kommentteja. 

– Ikonista, yksi kommentoi. 

– Elän tälle, toinen kirjoittaa.

– Minun mielestäni hänet on stailattu hyvin, kolmas kirjoittaa.

Siwa kertoo Ladygunnin haastattelussa, ettei hän halua olla nätti. Sen sijaan hän haluaa olla nähty ja kuultu. Hän sanoo myös, että hänen suosikkiasiansa maailmassa on viihdyttää ja saada ihmiset hymyilemään ja nauramaan, nauravatpa nämä sitten hänen kanssaan tai hänelle. 

– Kukaan ei tietenkään tykkää olla vihattu, mutta minä nautin viihdyttämisestä, ja niin ihmisiä viihdytetään, hän sanoo.

Siwa kertoo, että hän haluaa herättää keskustelua esimerkiksi haastatteluja antaessaan.

– Esimerkiksi tästä Ladygunnin haastattelusta ajattelin, että suostun siihen, mutta meidän täytyy edetä sen kanssa johonkin. Emme voi vain järjestää siistejä valokuvauksia ja toivoa parasta. Sen täytyy herättää "Mitä helvettiä hänellä on päällään?" -reaktioita, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat