100 miljoonaa tienaava tähti luurasi kateissa – saudiseura raivoissaan

Karim Benzema sai riehakkaan vastaanoton Saudi-Arabiassa – näin kymmenet tuhannet ihmiset hurrasivat maalipyssylle 1:03
Katso videolta, millaisen vastaanoton Karim Benzema sai viime kesänä Saudi-Arabiassa – kymmenet tuhannet ihmiset hurrasivat maalipyssylle.

Ranskalainen 36-vuotias jalkapallotähti Karim Benzema on vihdoin palannut saudiarabialaisen seuransa al-Ittihadin vahvuuteen, 17 päivää sen jälkeen kun hänen piti olla paikalla. Asiasta kertoi perjantaina uutistoimisto AFP lähteisiinsä vedoten.

– Benzeman olisi pitänyt palata 2. tammikuuta. Emme saaneet häneen yhteyttä kymmeneen päivään. Seurajohto ja valmentaja ovat raivoissaan, seuraa lähellä oleva lähde kertoi.

Saudi-Arabian liiga on talvitauolla, ja pelit jatkuvat 7. helmikuuta. Benzema lähti toisen AFP:n lähteen mukaan lomalle Mauritiukselle ja palasi lomaltaan vasta maanantaina.

Benzema tienaa mediatietojen mukaan 100 miljoonaa euroa kaudessa. Huhuissa on väläytelty hänen paluutaan Euroopan kentille, ja joidenkin väitteiden mukaan osoitteena olisi Englannin Valioliigan Chelsea. AFP:n lähde kuitenkin vakuuttaa, että Benzema ei lähde saudiseurastaan mihinkään.

Lue myös:

    Uusimmat