16 and pregnant -tähti kuoli 27-vuotiaana – poliisi tutkii outoa tapausta

Kolmen lapsen äidin kuolinsyy on vielä epäselvä.

Poliisi saapui 16 and pregnant -ohjelmassa esiintyneen realitytähden kotiin lauantaina 20. heinäkuuta. 27-vuotias Autumn Crittendon ei reagoinut elvytysyrityksiin.

Peoplen saamien tietojen mukaan Crittendon julistettiin kuolleeksi paikan päällä. Poliisi ja kuolinsyytutkija yrittävät selvittää, mikä aiheutti nuoren äidin kuoleman.

Crittendon esiintyi 16 and pregnant -ohjelman viidennellä kaudella. Tähti odotti tuolloin ensimmäistä lastaan, Drakea. Crittendon on sittemmin saanut kaksi lasta lisää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös toinen ohjelman tähdistä kuoli vain muutamaa kuukautta aikaisemmin. 20-vuotias Sean Caringer menehtyi eriskummallisessa mönkijäonnettomuudessa helmikuun 28. päivänä.

– Hän oli vain liikuttamassa sitä (mönkijää) parkkipaikalta toiselle, jotta voisin ajaa ruutuun. Hän kääntyi eteeni pysäköidäkseen mönkijän ja yhtäkkiä hänen allaan oleva maa antoi periksi sateen ja mudan takia, Caringerin äiti Mary Hobbs kommentoi poikansa kuolemaa tuolloin The Sunille.

– Mönkijä kääntyi ympäri ja murskasi hänen kallonsa. Juoksin naapureiden luokse hakemaan apua, mutta kukaan ei vastannut. Kun palasin, tajusin, ettei hän ollut enää hengissä.

Caringer esiintyi 16 and pregnant -sarjan kuudennella kaudella. Hän oli isä kahdelle tyttärelleen, jotka hän jakoi lapsien äidin, ohjelman tähti Selena Gutierrezin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat