25.2. Nakkimunakas kahdella tavalla

Julkaistu 25.02.2008 00:00
  • 10 kpl kananmunia
  • 2 dl maitoa
  • 400 g nakkeja
  • 2 perunaa
  • 10 kpl kivettömiä oliiveja siivuina
  • 150 g fetajuustoa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • mustapippuria
  • tarjolle raikasta salaattia

Leikkaa nakit sekä kuoritut raat perunat ohuiksi siivuiksi ja paista pannulla miedolla lämmöllä. Sekoita kulhossa munat, maito sekä mausteet keskenään ja kaada paistuneiden nakkien sekä perunaviipaleiden päälle. Lisää pinnalle oliivisiivut sekä fetajuusto kuutiot. Paista munakas kypsäksi ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Munakas uunissa: Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan paistetut nakit sekä perunat ja kaada munakasmassa päälle. Ripottele oliivit sekä fetajuusto pinnalle ja kypsennä uunissa 200 asteessa 20 min ajan.

Reseptit: Alex Nurmi

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle