33-vuotias kehonrakentaja on kuollut – huhuja seurasi jyrkkä julistus

Lääkärinä työskennellyt 33-vuotias kehonrakentaja Rodolfo Duarte Ribeiro dos Santos on kuollut Sao Paulossa, Brasilian CNN kertoo.

Rodolfo Duarte Ribeiro dos Santos menehtyi verenvuodon aiheuttamaan sydänpysähdykseen toissa sunnuntaina. Kehonrakentajalääkärin maksassa oli adenooma eli hyvänlaatuinen rauhaskasvain.

Terveyskeskus, jossa kehonrakentaja työskenteli lääkärinä, kiisti sosiaalisessa mediassa levinneet huhut ja oletukset, että kuolema olisi yhteydessä anabolisten steroidien käyttöön.

– Väite, että tohtori Santos kuoli anabolisten steroidien käyttöön, ei pidä paikkaansa. Lääkäri ja kehonrakentaja koki sydänpysähdyksen maksan adenooman aiheuttaman verenvuodon seurauksena, terveyskeskus julisti tiedotteessaan.

– Rodolfin perhe ja työtoverit kiistävät johtopäätökset ammattilaisen yksityiselämästä, tiedotteessa kerrottiin ja huomautettiin, että kyse on "tuskallisesta, kunnioitusta vaativasta hetkestä".

Kehonrakennussisältöä jakaneella miehellä oli Instagramissa yli 10 000 seuraajaa. Hän oli kihloissa niin ikään kehonrakentajana toimineen Caroline Sanchesin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat