9–0! Suomen maajoukkuevahdilla lohduton ilta Mestarien liigassa

Naisten jalkapallomaajoukkueen EM-jatkokarsintoihin maanantaina valittu Anna Tamminen joutui joukkuekavereineen tekemättömään paikkaan Mestarien liigassa. Espanjalainen suurseura Barcelona myllytti Tammisen edustamaa ruotsalaista Hammarbytä peräti 9–0-lukemin keskiviikkoiltana.

Barcelona oli hävinnyt lohkovaiheen avausottelunsa Manchester Citylle, mutta pisti toisessa ottelussaan tuulemaan.

Tamminen joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa neljästi avauspuoliskolla, ja toinen 45-minuuttinen toi vastustajalle vielä viisi maalia. Kahden maalin saldoon ylsivät Barcelonan pelaajista Caroline Graham Hansen ja Claudia Pina.

Helmarit-puolustaja Eva Nyström pelasi myös täydet 90 minuuttia Hammarbyn alakerrassa.

Hammarby on D-lohkossa kolmantena. Se voitti avauskierroksella itävaltalaisen St. Pöltenin 2–0.

Neljän lohkon alkusarja päättyy 18. joulukuuta. Lohkojen kaksi parasta etenee pudotuspeleihin.