9-vuotias yritti huristella autolla kouluun Yhdysvalloissa – matka päättyi lyhyeen

Yhdysvalloissa 9-vuotias poika päätti kyyditä itse itsensä kouluun perheen henkilöautolla 1:15
9-vuotias yritti huristella henkilöautolla kouluun.

Yhdysvalloissa 9-vuotias poika päätti kyyditä itse itsensä kouluun perheen henkilöautolla, kertoo muun muassa yhdysvaltalaiskanava CBS.

Pojan isoäidin kertoman mukaan pojan äiti oli aamulla kylpyhuoneessa, ja tällä välin niin poika kuin pihalla ollut autokin oli kadonnut. Tapaus sattui Orovillen kaupungissa Kalifornian osavaltiossa.

Noin kilometrin päässä talosta paikallinen poliisi oli kiinnittänyt huomiota keskellä risteystä olleeseen erikoiselta vaikuttaneeseen autoon ja päätti seurata tätä.

Poliisi kertoo ajaneensa auton taakse, jolloin auto oli alkanut hitaasti valumaan poliisiautoa kohti. Poliisin mukaan kuljettajasta ei näkynyt juuri mitään.

Poliisin yllätykseksi kuljettajan paikalla istui 9-vuotias poika, joka kurkotti ikkunasta, pyysi anteeksi ja kertoi yrittävänsä päästä kouluun.

Kun poliisi ymmärsi pojan oikeasti yrittävän päästä kouluun, hän soitti tämän äidille ja kertoi, että poika oli turvassa.

Perhe ei suhtautunut kevyesti

Reilun metrin pituinen poika myönsi tapahtuneen jälkeen, ettei oikein ylettynyt polkimiin eikä juurikaan nähnyt ratin yli.

Perhe ei uutiskanavan mukaan suhtautunut tapahtuneeseen kevyesti. Isoäidin mukaan poika on toistuvasti pahoitellut tekojaan.

Paikallinen poliisi toivoo Facebook-julkaisussaan tapauksen herättävän keskustelua perheissä.

Jos alla oleva julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat