Aaron Carterilla ei ollut testamenttia, vaikka asianajajat neuvoivat häntä sellaisen tekemään

Poplaulaja Aaron Carter ei ilmaissut viimeistä tahtoaan testamentilla.

Edesmenneen poplaulaja Aaron Carterin, 34, kuolinpesän kohtalo jää tiettävästi Kalifornian osavaltion käsiin, sillä hänellä ei ollut testamenttia. Carter löydettiin kylpyammeestaan hukkuneena 5. marraskuuta kotoaan Lancasterista, Kaliforniasta.

Lähteet kertoivat, että hänen asianajajansa neuvoivat Carteria tekemään testamentin poikansa Princen syntymän jälkeen. Prince syntyi marraskuussa 2021. 

Kalifornian perintölakien mukaan Prince todennäköisesti perii isänsä omaisuuden, koska laulaja oli kuollessaan naimaton.

Los Angelesin piirikunnan lapsi- ja perhepalveluiden osaston päätöksen takia Prince on asunut äitinsä Melanie Martinin äidin kanssa syyskuusta lähtien. Syy tähän oli meneillään ollut dramaattinen tilanne Carterin ja Martinin välillä.

Page Six kertoi myös äskettäin, että Carter yritti estää kirjankustantajaansa julkaisemasta kiistanalaista muistelmaa ennen hänen kuolemaansa.

– Aaron sanoi kesken kirjaprosessin, ettei halua olla missään tekemisissä sen kanssa ja lopetti sen, joten se tosiasia, että kustantaja sanoo kirjan saaneen vihreää valoa ei pidä paikkaansa. Se on vastoin Aaronin tahtoa, hänen tiedottajansa kertoi.

Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life  -muistelmakirjassaan Carter väitti viettäneensä yhden yön Michael Jacksonin talossa ja nähneensä tämän tiukoissa, valkoisissa alusvaatteissa.

Carter kirjoitti myös teini-ikäisestä romanssistaan ​​laulaja Hilary Duffin kanssa ja väitti vieneensä tämän neitsyyden. Duff kommentoi väitettä Carterin kuoleman jälkeen.

– On todella surullista, että viikon sisällä Aaronin kuolemasta kustantaja, joka näyttää huolimattomasti mainostavansa kirjaa hyödyntääkseen tätä tragediaa käyttämättä riittävästi aikaa tai huolellisuutta työnsä oikeellisuuden tarkistamiseen. On oksettavaa vesittää Aaronin elämäntarina todentamattomalla syöttitarinalla, Duff sanoi.

Carter julkaisi ensimmäisen albuminsa 1. joulukuuta vuonna 1997 ja oli aikoinaan mukana myös veljensä Nick Carterin  yhtyeen Backstreet Boysin kiertueilla.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat