Aiempien kausien Ensitreffit alttarilla -osallistujat arvioivat podcastissa, kuinka nopeasti ohjelman parien kannattaisi harrastaa seksiä

Näin Ensitreffit alttarilla -pari Jenni ja Jyrki kuvailevat toisiaan hääyön jälkeen 0:38
Videolla: Uuden Ensitreffit alttarilla-kauden pari Jenni ja Jyrki kuvailevat toisiaan hääyön jälkeen.

Anniina, Ville ja Matti pohtivat Kaksi miestä ja vaimo -podcastinsa tuoreimmassa jaksossa muun muassa sitä, tulisiko seksistä puhua Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vielä enemmän.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Anniina ja Ville Manner sekä Matti Lepistö pureutuvat Kaksi miestä ja vaimo -podcastissaan uusimman Ensitreffit-kauden käänteisiin.

Tuoreimmassa podcast-jaksossaan kolmikko keskustelee muun muassa fyysisestä läheisyydestä ja antaa arvionsa siitä, kuinka nopeasti peiton tulisi heilua, jotta suhde tuntemattoman aviopuolison kanssa syvenisi. 

Matti kertoo jaksossa ajattelevansa, että mitä nopeammin seksi tulee kuvioihin, sitä varmemmalta avioparin yhteinen taival näyttää. 

– Ainakin syventyminen on helpompaa, kun semmoinen aikamoinen elefantti on poistettu huoneesta, Ville komppaa. 

Anniina ja Ville toteavat, että mitä kauemmin peiton heiluttamista odotetaan, sitä vaikeampaa toisen iholle hakeutumisesta tulee.

– Jos et heti pääse toisen iholle käsiksi, niin siihen tulee hirveä kynnys, että asia lähtisi etenemään luonnollisesti, Anniina sanoo.

Kolmikko pohtii myös, tulisiko Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa keskustella vielä enemmän läheisyydestä ja seksistä.

Anniina pitää asiaa kaksipiippuisena juttuna. Toisaalta avoimempi puhe voisi hänen mielestään avata parien suhteita katsojille vielä enemmän, mutta toisaalta hän myös ymmärtää hyvin osallistujien halun pitää jotkin asiat yksityisinä. Anniina myös pohtii, nousisivatko seksi ja läheisyys liian suureen rooliin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, jos aiheita käsiteltäisiin enemmän. 

Myös Ville näkee asian olevan ikään kuin kaksiteräinen miekka. Hän ajattelee, että seksiä ja läheisyyttä voitaisiin käsitellä ohjelmassa enenevissä määrin haastavuuden näkökulmasta, sillä se, miten parit toisensa ohjelmassa tapaavat, on hyvin poikkeuksellinen verrattuna moniin muihin tilanteisiin.

– Sitä voisi käsitellä, kuinka paljon erilaisempi tilanne on tässä ohjemassa ja ehkä sillä tavoin valmistella myös tulevaisuuden osallistujia siihen, että seksiin kannattaa valmistautua erilailla. Ettei kannata olla saman tien pettynyt, jos kaikilla ei heti ensimmäisenä yönä napsahtaisikaan, hän pohtii.

Matti sanoo, että hänelle oli luontevaa puhua kameroiden edessä seksistä. Kolmikko toteaa, että kyseessä on varmasti luonnekysymys, sillä Anniina puolestaan kertoo, että hän välttelee keskustelemasta seksiaiheesta kenenkään kanssa.

– Jos siitä on vaikeaa keskustella edes kumppaninsa kanssa, niin silloin siitä on aika vaikeaa puhua myös kameralle, oli tilanne mikä hyvänsä, hän sanoo.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin alkaen 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

 

Lue myös:

    Uusimmat