Aleksander Barkov kuvattiin yllättävässä paikassa

Suomen NHL-tähti Aleksander Barkov teki yllättävän näyttäytymisen Englannissa, kun jalkapallon Valioliigassa pelaava Brighton toivotti hallitsevan Stanley Cup -mestarin tervetulleeksi lauantain kotipeliinsä Manchester Unitedia vastaan.

Brighton julkaisi Barkovista maanantaina kuvan, jossa Florida Panthersin kapteeni poseeraa kameralle Brightonin pelipaidan kanssa. Paitaan on painettu hänen nimensä ja NHL:stä tuttu pelinumeronsa 16.

– Oli hienoa isännöidä legendaarista Florida Panthersin kapteenia ja hallitsevaa Stanley Cup -mestaria Aleksander Barkovia lauantain ottelussa! seura kirjoitti julkaisemaansa kuvaan, jonka Barkov jakoi itsekin omalla Instagram-tilillään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Julkaisu on kerännyt suosionosoituksia, mutta myös huvittuneita ja hämmentyneitä reaktioita.

– Onpa outo ja satunnainen julkisuuden hahmo toivottaa tervetulleeksi seuraan, naurahti eräs Brighton-fani.

– Odottamattomin crossover ikinä! sanottiin Barkovin julkaisun eniten tykätyssä kommentissa.

Myös Valioliigan virallinen yhdysvaltalaistili jakoi Barkovin Brighton-kuvan X:ssä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Brighton päihitti Manchester Unitedin lauantaina 2–1-lukemin, kun brasilialainen João Pedro ratkaisi isäntien voiton aivan ottelun loppuhetkillä.

Brighton on Valioliigan kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjataulukossa toisena. Se voitti avauspelinsä Evertonia vastaan lukemin 3–0.

Barkov, 28, valmistautuu sen sijaan Stanley Cup -mestaruuden puolustamiseen Florida Panthersin kanssa, kun uusi NHL-kausi starttaa lokakuussa.

Lue myös:

    Uusimmat