Alex Albonilta käsittämätön kolari – selittää tilannetta: "Huonoin mahdollinen hetki"

Williamsin Alex Albon rysäytti suoraan Ollie Bearmanin Ferrariin Meksikon F1-harjoituksissa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Albon menetti Williamsinsa hallinnan radan yhdeksännessä mutkassa ensimmäisissä harjoituksissa perjantaina. Hän yritti korjata sivuluisua, mutta törmäsi suoraan Ollie Bearmanin ajamaan Ferrarriin, joka ei ollut edes nopealla kierroksella.

Bearman pysyi visusti radan laidassa, ja hänen mielestään kolarin syyllisestä ei ollut epäselvyyttä.

– Idiootti, Bearman puhisi tiimiradioon.

Albon selitteli törmäystä jälkikäteen.

– Luulen, että hänelle kerrottiin todella myöhään, että ole tulossa hänen takaansa. Hän yritti parhaansa mukaan kiihdyttää vauhtia pari kolme mutkaa, ja me kohtasimme toisemme, kun oli huonoin mahdollinen hetki. Luulen, että vahtieroa oli sata kilometriä tunnissa, Albon sanoi F1:comin mukaan.

Albon ei halunnut nimetä vain yhtä syyllistä.

– En syytä itseäni, mutta mielestäni syy ei ole myöskään kokonaan Ollien. Hänelle olisi voitu kertoa paremmin. F1:ssä vauhdit ovat paljon kovemmat kuin F2:ssa, thaimaalainen kommentoi.

Kolarin seurauksena Albonin auto luisui rajusti rengasvalliin. Bearmanin Ferrari kärsi myös vaurioita, ja hänen matkansa tyssäsi myös radan varteen.

Bearman ajoi Leclercin tilalla Ferrarin toista autoa. Meksikon toisiin harjoituksiin Bearman ei enää osallistunut. Albonkaan ei päässyt mukaan toisiin harjoituksiin, sillä hänen autoaan ei ollut saatu vielä ajokuntoon.

Lue myös:

    Uusimmat