Anton Lundell jatkoi hirmuvirettään – suomalaiset tehokkaina

Aleksander Barkov ja Anton Lundell tehokkaina Buffaloa vastaan 1:27
Anton Lundell ja Aleksander Barkov olivat tehokkaalla pelipäällä Buffaloa vastaan. Katso videolta ottelun kaikki maalit.

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersin Anton Lundell jatkoi toista iltaa putkeen hirmuvirettään laittamalla pistetauluunsa lukemat 1+1. 

Florida kaatoi Buffalo Sabresin tylysti maalein 4–0. Lundell teki joukkueensa 2–0-osuman ja oli mukana myös viimeisen niitin Buffalolle antaneessa 4–0-maalissa, jonka viimeisteli Ryan Lomberg.

Lundell teki iltaa aiemmin kaksi maalia Pittsburgh Penguinsin verkkoon ja katkaisi samalla pisteettömän putkensa.

Floridan kapteeni Aleksander Barkov kerrytti niin ikään pistetiliään syöttämällä joukkueensa ensimmäisen ja kolmannen maalin. Carter Verhaeghe maalasi kaksi kertaa suomalaiskapteenin syötöstä.

Katso Floridan kaikki maalit pääkuvan videolta.

Voitollaan Florida nousi Atlantin divisioonan kärkeen.

Muillakin suomalaisilla jyvä kohdillaan

Viime vuonna vakavasti loukkaantunut Artturi Lehkonen tehoili Colorado Avalanchen riveissä Tampa Bay Lightingiä vastaan, mutta Tampa vei ottelun maalein 6–3. Lehkonen oli syöttämässä joukkueensa kirimaalia 2–2 ja heti tekemässä johto-osuman 3–2, mutta Avalanchen kiri ei riittänyt. Lehkosen joukkuetoveri Mikko Rantanen oli puolestaan häärimässä heti 1–0-maalin taustalla syötöllään.

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen teki joukkueensa 2–1 maalin Boston Bruinsia vastaan. Seattle voitti ottelun lopulta maalein 4–1. Tolvanen on pelannut viimeiset pelinsä täysin nollatehoilla, joten nyt tehty maali karisteli huonoa karmaa suomalaisen harteilta.

Kaapo Kakko pääsi maalin makuun tehdessään New York Rangersille tauluun 7–3, kun joukkue kaatoi Montreal Canadiensin lopulta maalein 7–4. Kakko on nakutellut lähinnä syöttöpisteitä viimeisimmissä otteluissa. Viimeisin maali on kirjattu Kakolle 27. tammikuuta. Rangers otti peräti kuudennen perättäisen voittonsa. Illan maalikuningas oli Chirs Kreiden hattutempullaan.

Dallas Starsin Miro Heiskanen avusti joukkuettaan murskajaisissa, kun Dallas kaatoi Nashville Predatorsin peräti maalein 9–2. Heiskanen vastasi joukkueensa maalista numero viisi.

Lue myös:

    Uusimmat