Antti Reini tähditti kuutta Vares-elokuvaa – tätä mieltä näyttelijä on, kun häntä ei nähdä uusimmassa

Antti Reini tähditti kuutta Vares-elokuvaa – näin se vaikutti uraan 1:30
Antti Reini kertoo, miten Vares-rooli vaikutti uraan.

Antti Reini näytteli pääroolia kuudessa Vares-elokuvassa.

Näyttelijä Antti Reini saapui hyvillä mielin Vares X -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Hänet nähdään jälleen joulukuussa Tampereen teatterissa Taru sormusten herrasta -esityksessä ja myös uusi romaani on työn alla, jonka pitäisi ilmestyä ensi syksynä. 

Uudessa Vares-elokuvassa Reini ei tällä kertaa näyttele pääosaa, mutta hän odotti mielenkiinnolla elokuvan näkemistä valkokankaalta. 

– Minusta on kiva nähdä uudet jutut ja uudet kuviot. Odotan mielenkiinnolla, miltä elokuva näyttää ja ketä siinä on mukana. En ole lukenut tai katsonut mitään, mikä liittyy tuohon. Tämä on minulle ihan yhtä suuri mysteeri kuin kaikille muille, Reini kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

Uudessa Vares-elokuvan pääroolissa nähdään Leo Sjöman. MTV Uutiset tiedusteli, antoiko Reini vinkkejä Sjömanille roolia varten. 

– En ole ehtinyt jutella aiheesta Leon kanssa kertaakaan. Tuossa onnittelin häntä nopeasti. Minä en anna vinkkejä, jos niitä ei kysellä, Reini naureskeli.

Reini on näytellyt useamman Vares-elokuvan pääroolin ja hän kokee niistä olleen paljon hyötyä uralleen.

– Ne avasivat minulle paljon asioita ja löysin näyttelemiseen sellaisia sävyjä, joita ei aikaisemmin ollut niin paljon tarvittu. Olihan se pitkä rupeama silloin, kuusi leffaa putkeen. Kyllä siinä sai paahtaa.

Reini ei osannut sanoa, mikä Vares elokuvista on hänelle kaikista tärkein.

– Kyllä se on se kokonaisuus. Ne pitäisi katsoa jossain vaiheessa varmaan uudelleen, Reini pohti.

Reini ei ole pettynyt, kun häntä ei nähdä tällä kertaa Vareksen pääroolissa. 

– Eihän se ole mikään elinikäinen. Rooleja tulee ja rooleja menee. Niitä pitää uusia ja pitää tulla uusia tekijöitä tekemään niitä juttuja, että se saa uutta henkeä. Sehän kuuluu asiaan. Odotan innolla, mihin suuntaan sitä on viety, Reini kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat