Armand Duplantisia varoitettiin – videoklipistä tyttöystävän kanssa tuli miljoonahitti

Seiväshypyn ylivoimaista kurkoa Armand Duplantisia varoitellaan kirjoittamattoman säännön rikkomisesta. 

Pariisin olympialaisten jälkeen ruotsalainen Duplantis on ehtinyt jo tekemään uuden maailmanennätyksen ja voittamaan norjalaisaituri Karsten Warholmin 100 metrin juoksukisassa. Välissä oli aikaa kuitenkin myös rentoutua.

Duplantis ja hänen puolisonsa Desire Inglander lomailivat hiljattain. Inglander on julkaissut lomareissulta reilusti materiaalia sosiaalisessa mediassa. 

Yksi julkaisu on kuitenkin erottunut muista, kertoo Expressen. TikTokissa hurjaan suosioon ampaisseella videolla Duplantis asettaa Pariisin olympiakultamitalinsa tyttöystävänsä kaulaan.

Videolla on ruotsalaislehden mukaan yli 35 miljoonaa näyttökertaa. Se on herättänyt myös kansainvälistä mediahuomiota. Muun muassa brittilehti Daily Mail on "varoittanut" Duplantisia mitalin lainaamisen seurauksista.

"Kirjoittamattoman säännön" mukaan olympiavoittajat saavat pitää mitaliaan vain itse.

– Ketä kiinnostaa? Ei kaikki sääntöjä tarvitse noudattaa. Kun voitat olympiakultaa, voit tehdä mitä haluat, Duplantis kuittasi ruotsalaismediassa.

Daily Mail viittaa suoraan aiempaan tapaukseen, josta nousi kohu. Kesän aikana yhdysvaltalainen voimistelun supertähti Simone Biles sai sosiaalisessa mediassa kritiikkiä, kun hän antoi puolisonsa pitää kultamitaliaan kaulassaan. Biles vastasi kritiikkiin tuimasti ja puolusti itseään.

– Mitalini käy jokaisella perheenjäsenelläni, ja otamme valokuvia. Olette kaikki niin v***n kurjia. Jättäkää meidät rauhaan, Biles napautti Pariisin kisojen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

 

Lue myös:

    Uusimmat