Arsenal teki merkittävän sopimuksen

Englannin Valioliigassa pelaava Arsenal on tehnyt jatkosopimuksen seuran päävalmentajana toimivan Mikel Artetan kanssa, uutisoivat brittimediat.

The Athleticin, Sky Sportsin ja BBC:n tietojen mukaan Artetan uusi sopimus on kolmivuotinen ja ulottuu vuoteen 2027 asti.

Joulukuusta 2019 lähtien lontoolaisseuran peräsimessä toimineen Artetan nykyinen sopimus olisi päättynyt käynnissä olevan kauden päätteeksi.

Ennen siirtymistä Arsenalin päävalmentajaksi Arteta toimi menestysluotsin Pep Guardiolan apukätenä Manchester Cityn valmennustiimissä.

Arsenal-pestinsä aikana Arteta on pystynyt nostamaan lontoolaisseuran takaisin vahvaksi mestarikandidaatiksi monen vaisumman vuoden jälkeen. Viimeiset kaksi kautta Arsenal on kuitenkin joutunut vielä nuolemaan näppejään ja taipumaan mestaruustaistossa niukasti Manchester Citylle.

Arsenal on kolmen pelatun ottelukierroksen jälkeen neljäntenä seitsemän sarjapisteen turvin. Joukkueen kausi jatkuu sunnuntaina kovalla ottelulla, kun se kohtaa Pohjois-Lontoon paikallistaistelussa Tottenhamin.

Lue myös:

    Uusimmat