Atte Ohtamaalle upea rajapyykki – Kärpille poikkeuksellisen iso voitto

Maalikooste: Kärpät - Tappara 4:33
Videolla maalikooste ottelusta Kärpät-Tappara.

Huippukautta pelaava Kärppien puolustaja Atte Ohtamaa nousi ratkaisurooliin Kärppien noustessa kahden maalin tappiolta 5–2-kotivoittoon Tapparaa vastaan.

Ohtamaan rannelaukaus räpsähti Tapparan maalin vasempaan ylänurkkaan ajassa 51.03. Kyseinen 3–2-osuma jäi ottelun voittomaaliksi.

Ohtamaa tunnetaan puolustavana puolustajana, mutta tällä kaudella tehopisteitä (6+15) on syntynyt huomattavasti viime kautta kovempaan tahtiin.

– Olen saanut taas olla vähän terveempänä, ja olen pystynyt harjoittelemaan hyvin. Sitä kautta olen saanut kroppaan ja kentälle parempaa fiilistä ja itseluottamusta.

Tappara-peli oli Ohtamaalle, 36, jo viidessadas liigapeli. Hän on pelannut ne kaikki Kärpissä. Ennen peliä hän sai liigalta muistolaatan suorituksestaan.

Kärppiä on arvosteltu siitä, että joukkue on raapinut pisteitä lähinnä sarjan peräpään joukkueilta. Ennen lauantaita Kärpillä oli vain yksi voitto sarjan kolmesta kärkijoukkueesta.

– Tarvitsemme tällaisia onnistumisen tunteita ja kokemuksia siitä, että pystymme nousemaan vaikeistakin tilanteista. Tämä oli meille iso juttu henkisesti.

Lue myös:

    Uusimmat