Barcelonalle kammoalku Mestarien liigassa! Tämä tunarointi päättyi punaiseen korttiin

Barcelonalle kammoalku Mestarien liigassa! Punainen kortti avauskympillä 1:09
Barcelonalle kammoalku Mestarien liigassa! Punainen kortti avauskympillä

Espanjan suurseura FC Barcelona ajautui suurin vaikeuksiin Mestarien liigan avauksessaan.

Vieraskentällä Monacoa vastaan pelaava Barcelona hankkiutui pulaan kymmenen minuutin pelin jälkeen.

Espanjalaisten maalivahti Marc-Andre ter Stegen syötti huolimattomasti pallon paineistetusti Eric Garcialle, joka joutui repimään Monacon pelaajan kenttään punaisen kortin arvoisesti.

Katso onneton tapahtumasarja pääkuvan videolta!

Monaco otti nopeasti ilon irti miesylivoimasta. 17. minuutilla Maghnes Akliouche viimeisteli tolpan kautta isännät 1–0-johtoon.

Kylmä suihku Barcelonalle – Monaco johtoon miesylivoimalla 1:30
Kylmä suihku Barcelonalle – Monaco johtoon miesylivoimalla

Vajaamiehinen Barcelona sai toivonkipinää vajaan puolen tunnin pelin jälkeen. Vasta 17-vuotias superlupaus Lamine Yamal pääsi nousemaan pallon kanssa ja sijoitti sen taidokkaasti vasemmalla jalallaan maaliin 1–1-tasoituksen merkiksi.

Lamine Yamal iskee! 17-vuotiaalta taidokas tasoitusmaali Mestarien liigassa 1:31