BBC:n tiedot: Prinssit Harry ja William eivät aio tavata Harryn Lontoon-visiitin aikana

BBC:n tietojen mukaan prinssiveljekset eivät ole aikeissa tavata toisiaan Harryn ollessa Lontoossa. Kuninkaallisiin erikoistunut tietokirjailija Satu Jaatinen kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hän usko Harryn ja Williamin tapaavan toisiaan tällä matkalla.

BBC:n tietojen mukaan prinssi Harry ja prinssi William eivät ole aikeissa tavata toisaan Harryn Lontoon-visiitin aikana. Prinssi Harry matkusti tiistaina kotikaupungistaan Los Angelesista Lontooseen tapaamaan syöpädiagnoosin saanutta isäänsä kuningas Charlesia.

Harryn välit kuninkaalliseen perheeseensä ovat tiettävästi hyvin viileät, eikä Harry ole ollut pitkään aikaan yhteydessä saatika tavannut esimerkiksi isoveljeään prinssi Williamia.

Kuninkaallisiin erikoistunut tietokirjailija Satu Jaatinen kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hän usko Harryn ja Williamin tapaavan toisiaan tällä matkalla.

– Williamilla on kyllä aika rankkaa juuri nyt. Jos hän tuuraa isäänsä, hoivaa vaimoa kotona ja sitten on vielä perheen lapsetkin, niin siinä voi olla ihan sellainen tilanne, ettei hän vaan jaksa enää sitä veljeään tähän. Luulen, että Williamilla on nyt sellainen tilanne, että nyt ei vaan veny: ei aikataulu, eikä jaksaminen, Jaatinen sanoi.

Williamin puoliso prinsessa Catherine  on sairauslomalla ja toipuu vatsan alueen leikkauksesta kolmen viikon takaa. 

Jaatinen kuitenkin sanoi, että veljesten sovinnolle olisi nyt tilaisuus, sillä isän terveydentilan luulisi tuovan heidät yhteen tavalla tai toisella. Jaatisen mukaan tapaaminen näissä merkeissä voisi olla myös helpompi, sillä Harry ja William voisivat keskittyä keskustelemaan isästään ja tämän tilanteesta, eikä heidän välttämättä tarvitsisi alkaa ensi töikseen perata omaa, viileää suhdettaan. 

 


 

Lue myös:

    Uusimmat