Brad Pitt, 60, ja naisystävä Ines de Ramon, 34, näyttäytyivät ensikertaa yhdessä punaisella matolla

Kaksikko saapui yhdessä Pittin uuden elokuvan ensi-iltaan.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Brad Pitt, 60, ja hänen naisystävänsä, koru- ja muotialalla vaikuttava Ines de Ramon, 34, edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä punaisella matolla Venetsian elokuvafestivaaleilla. Pari saapui yhdessä Pittin tähdittämän Wolfs-elokuvan ensi-iltaan sunnuntaina 1. syyskuuta.

Pitt saapui punaiselle matolle klassisen tyylikkäässä Louis Vuittonin puvussa. De Ramon oli sen sijaan pukeutunut valkoiseen, ihonmyötäiseen yksiolkaimiseen iltapukuun.

Pari poseerasi punaisella matolla myös Pittin Wolfs-kollegan George Clooneyn ja tämän vaimon Amal Clooneyn kanssa.

Pittin ja de Ramonin on kerrottu pitäneen yhtä loppuvuodesta 2022 saakka. Pari on pitänyt matalaa profiilia suhteensa kanssa, mutta People-lehden lähteen mukaan he ovat vakavissaan yhdessä.

Asiat ovat menneet loistavasti siitä lähtien, kun he muuttivat yhteen. Se on enemmänkin vakava parisuhde kuin vain tapailua. Brad rakastaa niin monia asioita hänessä. (De Ramon) on loistava hänelle, sisäpiiriläisenä esitelty lähde kertoi aiemmin kesällä Peoplelle.

Pitt ja de Ramon ovat aiemminkin saapuneet yhdessä muutamiin korkean profiilin tapahtumiin, mutteivat he ole tuolloin edustaneet julkisesti yhdessä.

De Ramon oli aiemmin naimisissa Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tutun näyttelijän Paul Wesleyn kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat