Brasilian legenda rajussa kolarissa – auto tuhoutui täysin

Brasilialainen jalkapallolegenda Dunga on joutunut rajuun kolariin kotimaassaan. MM-kultakapteeni selvisi hurjasta turmasta ilman vakavia vammoja.

Onnettomuudesta kertoo muun muassa Bild. Dungan kerrotaan olleen vaimonsa kanssa matkalla henkilöautolla Sao Paulosta Campina Grande do Suliin lauantaina.

Pariskunta ajautui moottoritiellä rajuun kolariin, jonka syy on vielä epävarma. Liikennevälineenä toiminut auto kääntyi katolleen ja tuhoutui tilanteessa pahoin. Poliisi epäilee onnettomuden johtuneen märästä tienpinnasta.

Dunga, 60, ja hänen vaimonsa Evanir Verri selvisivät hurjasta kolarista säikähdyksellä. Heidät tutkittiin sairaalassa.

– Kiitos kaikille jotka ovat olleet huolissaan ja tukivat perhettäni. Kuorma-auton kuljettajalle, joka tuli heti antamaan ensiapua, ja Angelica Caron -sairaalalle, jonka henkilökunta huolehti meistä hyvin.  

Dunga voitti pelaajaurallaan MM-kultaa Brasilian kapteenina vuonna 1994. Hänellä on vyöllään myös kaksi Copa American voittoa ja MM-hopea. 

Valmennusurallaan hän johdatti maajoukkueen Copa American mestariksi vuonna 2007. Hän jatkoi päävalmentajana myös vuoden 2010 MM-kisoissa.

Dunga palasi Brasilian peräsimeen uudestaan vuonna 2014. Tuolloin hän toimi pääkäskijänä vajaat kaksi vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat