Britanniassa puukotettiin lasta ja naista – silminnäkijä: " En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa"

Puukotus tapahtui vilkkaalla turistialueella Lontoossa.

Britanniassa on jälleen tapahtunut puukotus. 

Poliisi on ottanut kiinni miehen, jonka epäillään puukottaneen 34-vuotiasta naista ja 11-vuotiasta tyttöä Leicesterin aukiolla Lontoon keskustassa, kertoo Britannian media, muun muassa yleisradioyhtiö BBC.

Westminsterin poliisi kertoi viestipalvelu X:ssä, että tytön saamat vammat vaativat sairaalahoitoa, mutta hänen henkensä ei ole vaarassa. Naisen vammat olivat poliisin mukaan lieviä.

Poliisin mukaan mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että tapaus liittyisi terrorismiin. Veriteosta ei tällä hetkellä epäillä kiinniotetun miehen lisäksi ketään muuta.

Yleisradioyhtiö BBC:n haastattelema kaupan työntekijä kertoi kuulleensa huutoa, ja hyökänneensä sen jälkeen epäillyn kimppuun.

–  Ei siinä ollut aikaa ajatella mitään. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Se, että joku tekee tällaista lapselle, on kamalaa, kertasi hyökkääjän maahan taklannut Abdullah, 29.

Poliisi sai hälytyksen puukotuksesta hieman puoli kahdentoista aikaan päivällä paikallista aikaa.

Leicesterin aukio kuuluu Lontoon vilkkaimpiin turistialueisiin.

Viimeksi heinäkuun lopulla Britanniaa järkytti lasten tanssitunnille kohdistunut veitsi-isku, jossa kuoli kolme lasta ja haavoittui useita ihmisiä.

Isku on aiheuttanut Britanniassa äärioikeiston protesteja ja vastamielenosoituksia.

Juttua päivitetty 12.8.2024 kello 17.20: Lisätty juttuun Westministerin poliisin ja BBC:n haastatteleman silminnäkijän kommentit.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat