Brittihovilta julkinen onnentoivotus prinssi Harrylle – postauksen jakoivat somessa yllättäen myös William ja Catherine

Rikkoiko tämä keskustelu Williamin ja Harryn välit? Kuninkaallisasiantuntijat analysoivat tunnetun kuvan 1:38
Katso myös: Rikkoiko tämä keskustelu Williamin ja Harryn välit? Kuninkaallisasiantuntijat analysoivat tunnetun kuvan

Brittihovi julkaisi onnentoivotuksen prinssi Harrylle.

Prinssi Harry juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä sunnuntaina 15. syyskuuta. Brittihovin virallisella Instagram-tilillä julkaistiin sunnuntaiaamuna onnentoivotus päivänsankarille.

Brittihovin Instagram-tilille jaetussa kuvassa Harrylla on kasvoillaan leveä hymy. Hän on sonnustautunut harmaaseen puvuntakkiin sekä valkoiseen kauluspaitaan. 

– Toivotamme Sussexin herttualle erittäin hyvää 40-vuotissyntymäpäivää tänään! julkaisun tekstikentässä lukee.

Brittihovin Instagram-postaus on julkaistu yllättäen myös prinssi Williaminja prinsessa Catherinenvirallisen Instagram-tilin tarinaosiossa onnittelutekstin kera. Prinssiveljesten Williamin ja Harryn välit ovat olleet jo vuosien ajan hyvin kylmät.

– Toivotamme Sussexin herttualle hyvää 40-vuotissyntymäpäivää, Williamin ja Catherinen Instagram-tarinapostauksessa lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisu on kerännyt lyhyessä ajassa suuren määrän kommentteja. Osa kommentoijista iloitsee siitä, että brittihovi onnittelee Harrya julkisesti, vaikka heidän väliensä tiedetään olevan hankalat.

– Tällaista julkaisua ei ole tehty Harrylle vuosiin. Mukava nähdä! yksi kommentoi.

– Kiitos, että toivotatte Harrylle hyvää syntymäpäivää. Perhe on perhe, tapahtuipa mitä tahansa, toinen kiittää.

Kaikki postauksen kommenttikenttään jätetyt viestit eivät kuitenkaan ole positiivissävytteisiä. Osa kommentoijista kirjoittaa, ettei brittihovin kanssa tiedettävästi hankalissa väleissä oleva prinssi ansaitsisi perheeltään onnentoivotuksia. 

– Tyylikkäämpi teko kuin hän ansaitsisi, yksi kirjoittaa kommentissaan.

– Hän ei ansaitse onnitteluitanne, toinen kommentoi.

– Hän ei ansaitse tällaista muodollisuutta tai ystävällisyyttä, kolmas kirjoittaa.

Prinssi Harryn hankalat välit muuhun kuninkaalliseen perheeseen ovat puhuttaneet tasaisin väliajoin aina siitä saakka, kun hän ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan jättivät kuninkaalliset tehtävänsä vuonna 2020. 

Sittemmin Harry ja Meghan ovat avautuneet useaan otteeseen julkisesti kuninkaallisen elämänsä vaikeuksista sekä kuninkaallisen perheenjäsenten väleistä. Kuilu Harryn ja muun kuninkaallisen perheen välillä syveni entisestään, kun Harryn kohua aiheuttanut Spare-omaelämäkerta (suom. Varamies) julkaistiin tammikuussa 2023.

Lue myös:

    Uusimmat