Mainos

Broilerista saa maukasta grilliruokaa kesähelteisiin – kokeile nämä 6 maukasta reseptiä!

Broileri on oiva valinta grilliin, sillä se valmistuu nopeasti ja helposti.

Broilerista saa herkullista ja helppoa grilliruokaa kesän helteisiin ja juhliin. Oikeaoppisesti grillattu kana on mehukkaan maukasta ja toimii monenlaisten lisukkeiden kanssa.

Helppokäyttöiset Pikkufileet

Kesän uutuus ovat mureutetut Pikkufileet, jotka valmistetaan fileen mureimmasta osasta grillissä käänneltäviksi puikoiksi. Pikkufileet ovat raikkaasti pintamaustettuja tuotteita, joka sopivat mainiosti grilliin. Tässä uutuudessa yhdistyvät mureus, mieto maku ja monikäyttöisyys.

Mureutettu Pikkufilee sopii mainiosti kesäkurpitsasalaatin kaveriksi. Kotimaisesta kesäkurpitsasta valmistuu mieto ja suutuntumaltaan rouskuva lisukesalaatti kesäisille kanaruuille. Salaatin yrttejä voi vaihdella oman maun mukaan – voit kokeilla esimerkiksi korianteria tai lipstikkaa!

Mureutettujen Pikkufileiden kanssa toimii myös pastasalaatti, josta tulee todella ruokaisa kanan kanssa. Perinteinen pekoni-salaatti-tomaatti yhdistelmä toimii hyvin tässä reseptissä! 

Korealaiset maut

Naapurin Maalaiskanan Ohutfilee-sarjaan on saatu täydennystä herkullisesta korealaisesta makumaailmasta.

Naapurin Maalaiskanan Ohut Fileepihvi Korean Style on monikäyttöinen muun muassa aasialaistyylisiin ruokiin. Sen lisukkeeksi voi kokeilla vaikkapa korealaistyylistä Korean Cole Slaw -salaattia, jossa tuttuun grilliruokien lisukesalaattiin cole slaw:iin on lisätty soijaa ja seesamin makua.

Jauhelihapuikosta on moneksi

Naapurin Maalaiskanan jauhelihatuotteiston tuorein tulokas on koko perheen makuun sopiva Jauhelihapuikko. 

Savupaprikalla kevyesti maustettu Jauhelihapuikko on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi tacoihin. Kokeile vaikka nämä grillitacot korianterikastikkeella! Reseptin fetan voi vaihtoehtoisesti korvata vuohenjuustolla tai ricotalla.

Jauhelihapuikot maistuvat myös sellaisinaan grillattuina, esimerkiksi grillattujen vihannesten kera. Kokeile grillattuja kurkkuja Jauhelihapuikkojen lisukkeena. Vesipitoisen kurkun saa valmistaa kuumassa grillissä, eikä palamista tarvitse pelätä!

Kanaduo – tuplasti kanaa

Naapurin Maalaiskanan Kanaduo Korean Style & Smoked Chili -pakkauksesta saatkahta erilaista kananlihaa eri mauissa. Kanaduossa on sekä Mureutettua Pikkufileetä Korean Style että Smoked Chili Paistileikettä, joten syötävää riittää monelle. 

Kanaduon kanssa voi tarjota esimerkiksi aasialaista retikkasalaattia, sillä rouskuvan rapealta maistuva retikkasalaatti on raikas vaihtoehto perinteisille grillilisukkeille.

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat