Cardi B:n ja Offsetin lapsi syntyi – herkät kuvat julki

Cardi B kertoi pienokaisen syntymästä Instagramissa.

Yhdysvaltalaisräppäreiden Cardi B:n ja Offsetin kolmas yhteinen lapsi on syntynyt. Cardi B kertoi tyttölapsen syntymästä Instagramissa, jonne hän julkaisi sairaalassa taltioidun kuvakimaran.

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa Cardi B pitelee vastasyntynyttä sylissään. Julkaisun toisessa kuvassa pienokaista ihmettelevät Cardi B:n lisäksi Offset sekä heidän kaksi vanhempaa lastaan Kulture, 6, ja Wave, 3.

– Kaunein pienokainen. 7.9.24, Cardi B kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta. 

Cardi B kertoi elokuussa Instagramissa odottavansa kolmatta lastaan. Hän julkisti raskausuutisen vain päivä sen jälkeen, kun oli hakenut avioeroa Offsetista.

– Jokaisen lopun mukana tulee myös uusi alku. Olen niin kiitollinen saadessani jakaa tämän ajan kanssasi. Olet tuonut minulle enemmän rakkautta, enemmän elämää ja ennen kaikkea tuonut voimani takaisin. Olet muistuttanut minua siitä, ettei minun koskaan tarvitse valita rakkauden, elämän ja intohimon väliltä, Cardi B kirjoitti tuolloin Instagramissa raskauteensa viitaten.

– Rakastan sinua niin paljon enkä malta odottaa, että pääset todistamaan, miten paljon olet auttanut minua saavuttamaan, mitä kannustit minut tekemään. On niin paljon helpompaa ottaa vastaan elämän käänteet ja koettelemukset aloillaan maaten, mutta sinä, veljesi ja siskosi olette osoittaneet minulle, miksi kannattaa ponnistella! hän jatkoi tekstiään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cardi B ja Offset ennättivät olla naimisissa kuuden vuoden ajan. Cardi B kertoi jo viime joulukuussa olevansa sinkku. 

– Olen ollut sinkku nyt hetken aikaa... En vain tiedä kuinka kertoa siitä maailmalle. Haluan aloittaa vuoden 2024 puhtaalta pöydältä, avoimin mielin. En tiedä, olen utelias uuteen elämään, uuteen alkuun. Olen innoissani, räppäri kertoi livelähetyksessä joulukuussa 2023.

Lue myös:

    Uusimmat