Channing Tatum viimeistelee avioeroaan – ollut kihloissa toisen kanssa jo tovin

Näyttelijä Channing Tatum ja hänen ex-aviovaimonsa Jenna Dewan näyttävät vihdoin päässeen sopuun avioeronsa jälkimainingeista.

Näyttelijä Channing Tatum, 44, ja näyttelijä-tanssija Jenna Dewan, 43, ovat viimeistelemässä avioeroaan kuusi vuotta alkuperäisen eronsa jälkeen.

Avioeron kaikki yksityiskohdat ovat salaisia, mutta Page Six vahvistaa 25. syyskuuta saatujen oikeudenkäyntiasiakirjojen myötä, että molemmat osapuolet sopivat luopuvansa avioavustuksesta ja tapaavansa tuomarin kanssa yksityisesti sopiakseen mahdollisista tulevista ristiriidoista heidän lapsilisäsopimuksensa kanssa.

Ex-pariskunnalla on 11-vuotias tytär Everlyn

Dewan jätti alun perin avioerohakemuksen vuonna 2018 yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Kaksikko aloitti vuosia kestäneen taistelun Tatumin suositun Magic Mike -elokuvan tienesteistä. Tatum aloitti elokuvasarjan kuvaukset heidän liittonsa aikana.

Vain muutama viikko sitten avioero näytti olevan umpikujassa, kun pari riiteli juuri Tatumin kyseisestä elokuvasta saaduista tuloista. Dewan syytti eksäänsä aviovarojen käyttämisestä projektin käynnistämiseen, mikä oikeuttaisi hänet takaisinmaksuun.

Samaan aikaan Tatumin lakitiimi syytti Dewania siitä, että hän käyttää asiaa pitkittääkseen avioeroprosessia. He väittivät myös, että Tatum on tehnyt lukemattomia sovintoehdotuksia, osallistunut useisiin sovittelutilaisuuksiin ja hänen asianajajansa ovat laatineet lukuisia luonnoksia tuomioehdotuksesta.

Sovintonsa ansiosta he voivat nyt kuitenkin välttää oikeudenkäynnin, jonka oli määrä alkaa joulukuussa. Vaikka heidät on jo julistettu juridisesti eronneiksi 20. marraskuuta vuonna 2019, sovinto antaa heille nyt mahdollisuuden siirtyä täysin eteenpäin erosta ja keskittyä omiin suhteisiinsa.

Pari sopi avioerossaan, että heidän virallinen eropäivänsä on 2. huhtikuuta 2018.

Entinen pariskunta tapasi Step Up -elokuvan kuvauksissa vuonna 2006 ja meni kihloihin vuonna 2008. He menivät naimisiin Malibussa 11. heinäkuuta 2009.

Tatum on kihloissa ohjaaja Zoë Kravitzin, 35, kanssa, jonka kanssa hän alkoi seurustella vuonna 2021.

Dewan puolestaan kihlautui näyttelijä Steve Kazeen, 48, kanssa vuonna 2020. Parilla on kaksi yhteistä lasta: Callum, 4, ja Rhiannon, 3 kuukautta.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat