Chelsean Mestarien liiga -ottelun alku siirtyi – suomalaislupaus mukana

Upea soolojuoksu! Dortmundin Karim Adeyemi karkaa Chelsean kulmapotkusta maalintekoon 1:52
Tämä upea maali ratkaisi voiton Borussia Dortmundille Chelseaa vastaan joukkueiden välisessä Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa helmikuussa.

Chelsean ja Borussia Dortmundin tämäniltaisen jalkapallon Mestarien liiga -ottelun alku siirtyi 10 minuutilla.

Joukkueiden neljännesvälierien toisen osaottelun oli määrä käynnistyä tänään tiistaina kello 22 Suomen aikaa. Lontoossa pelattavan ottelun alkua viivästettiin kuitenkin kymmenellä minuutilla ja taisto käynnistyi Suomen aikaa kello 22.10.

Viivästys johtui BBC:n mukaan Dortmundin myöhäisestä saapumisesta paikalle.

Chelsean vaihtopelaajiin ottelussa lukeutuu joukkueiden edellisen pelin tavoin 20-vuotias suomalainen maalivahtilupaus Lucas Bergström.

Voit katsoa ottelua suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalta ja C Moren suoratoistopalvelusta.