Chris Brown haastettiin oikeuteen 50 miljoonasta dollarista – laulajaa syytetään jälleen väkivaltarikoksista

Miestä on syytetty lukuisista väkivaltarikoksista vuosien varella.

Yhdysvaltalaista laulaja Chris Brownia, 35, sekä hänen lähipiiriään syytetään jälleen uusista, törkeistä väkivaltarikoksista.

Brown, hänen parhaillaan käynnissä olevan 11:11-kiertueen promoottori ja useat hänen lähipiiriinsä kuuluvat henkilöt haastettiin oikeuteen 50 miljoonasta dollarista. Kanne koskee ’’julmaa ja väkivaltaista pahoinpitelyä’’, joka tapahtui hänen keikallaan Texasissa.

Sunnuntaina 21. heinäkuuta tehdyn kanteen mukaan Brown sekä kaksi muuta miestä hakkasivat neljä miestä. Kanteessa mainitaan hyökkäyksen olleen provosoimaton tapahtuma lavan takana.

– Brown ja hänen seurueensa ympäröi uhrit, heitti heitä tuoleilla ja potki ja hakkasi heitä toistuvasti. Aivoton väkivalta sisälsi useita iskuja uhrien päähän ja rintakehään, ja lopulta heidän polkemiseensa heidän ollessaan alhaalla. Brutaali, väkivaltainen pahoinpitely, johon Brown osallistui ja jota hän ohjasi, loukkasi vakavasti kaikkia uhreja, kanteessa kerrotaan.

Kanteessa mainitaan myös syytökset Brownin tiimiä kohtaan. Kanteen mukaan Live Nation jatkoi suhdettaan Browniin huolimatta hänen huonosta ja väkivaltaisesta käytöksestä taloudellisen hyödyn toivossa.

Tämä ei ole Brownin ensimmäinen väkivaltarikos; mies hakkasi ex-tyttöystävänsä Rihannan raa’asti autossaan vuonna 2009. Julki tullut kuva Rihannan mustelmaisista kasvoista levisi tuolloin julkisuudessa.

Brownia on syytetty väkivaltarikoksista useaan otteeseen Rihannan pahoinpitelystä lähtien. Miestä on syytetty myös seksuaalirikoksista.

Yleisön sekä Brownin musiikkiuraa tukevien yritysten toimintaa on kritisoitu paljon piittaamattomuudesta artistin väkivaltaisesta rikoshistoriasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat