Chris Hemsworth rikkoi Met-gaalassa yhtä erittäin tärkeää sääntöä

Näin Kardashian-Jennerit pukeutuivat vuoden 2024 Met-gaalaan 1:07
Videolta näet, miten Kardashian-Jennerit pukeutuivat vuoden 2024 Met-gaalaan!

Thor-tähti Chris Hemsworth käytti puhelintaan Met-gaalassa, vaikka se on kiellettyä. 

Thor-näyttelijä Chris Hemsworth, 40, paljasti E Newsille 13. toukokuuta julkaistussa artikkelissa, että hän ei noudattanut sääntöjä Met-gaalassa toukokuun alussa. Hän kertoi ottaneensa ”kasoittain selfieitä” Metropolitan Museum of Artissa, New Yorkissa, missä gaala järjestettiin. Gaalaa voisi kutsua "muodin Oscareiksi".

Voguen mukaan vuosittaisessa tapahtumassa ei saa käyttää puhelinta. Myös kuvien lähettäminen sosiaaliseen mediaan on kielletty. Tosin Hemsworth ei ole ensimmäinen, joka rikkoo sääntöä. 

Hemsworth osallistui gaalaan ensimmäistä kertaa. Seuralaisena tähdellä oli vaimo Elsa Pataky, 47. 

Kuuluisuudestaan huolimatta Hemsworth kertoi E! Newsille, että hän ja Pataky ovat edelleen innoissaan Metin kaltaisista tapahtumista. 

– Vaimoni ja minä asumme Australiassa. Joten emme ole kyllästyneet mihinkään suureen palkintogaalaan, koska se on yhä uutta ja jännittävää, Hemsworth kertoi. 

Ennen Met-gaalaa Hemsworth ja Pataky astelivat punaiselle matolle kaksospoikiensa Sashan ja Tristanin, 10, kanssa 1. toukokuuta Hemsworthin uuden elokuvan Furiosa: A Mad Max Saga Australian ensi-illassa. Heillä on myös tytär India Rose, 11.

Hemsworth näyttelee ukkosenjumala Thoria monissa elokuvissa, kuten Thor: Love and Thunder (2022) ja Thor: Ragnarok (2017).

Lue myös:

    Uusimmat