Cleo Smithin, 4, kahden viikon jälkeen löytäneet poliisit purskahtivat itkuun – äiti jakoi koskettavan kirjoituksen somessa: "Perheemme on jälleen kokonainen"

Keskiviikkona löytyneen nelivuotiaan tapaus on koskettanut ympäri maailmaa.

Australiaa kuohuttaneet nelivuotiaan Cleo Smithin etsinnät Australiassa saivat keskiviikkona onnellisen lopun. Yli kaksi viikkoa sitten kesken telttaretken kadonnut tyttö löytyi elossa.

Nelivuotiaan tytön äiti Ellie Smith jakoi kuvan tyttärestään Instagramiin koskettavan kirjoituksen saattelemana.

– Perheemme on jälleen kokonainen.

Ellie Smith ehti jakaa tyttärestään lukuisia postauksia etsintöjen aikana. Äidin profiili sai myös runsaasti näkyvyyttä etsintöjen keskellä. Nyt onnellisia uutisia ovat kommentoineet Instagramissa tuhannet.

Äidin tuorein kuva Cleo Smithin löytämisestä on kerännyt nopeasti yli 80 000 tykkäystä.

– Tämä on oikea ihme, yksi kommentoijista kirjoitti.

– Olen seurannut tapahtumia Iso-Britanniasta käsin ja olen niin onnellinen kuullessani näistä uutisista! Anna pienelle tyttärellesi isoimmat halaukset, kuvan toisessa kommentissa todettiin.

Cleo Smith löytyi keskiviikkona lukitusta talosta Carnarvonin rannikkokaupungista, Länsi-Australian poliisi kertoo. Löytymishetkellä talossa ei ollut muita. Talo sijaitsee suhteellisen lähellä paikkaa, josta tyttö katosi 18 päivää aiemmin.

– Yksi poliiseista otti hänet syliinsä ja kysyi häneltä "mikä sinun nimesi on", apulaispoliisipäällikkö Col Blanch kertoi Facebookissa julkaistussa tiedotteessa.

Lapsi oli kertonut oman nimensä, joka oli sama kuin kadonneen.

Blanch kertoo perthiläiselle radiokanavalle nähneensä kokeneiden poliisien itkevän helpotuksesta, kun tyttö löytyi.

"Tästä tehdään elokuvia"

Myös osavaltion pääministeri Mark McGowan tviittasi kuvan Cleo Smithinstä sairaalassa. Postauksen saatteeksi hän lisäsi sydämen.

McGowan oli saanut ensimmäisen puhelun aiheen tiimoilta jo alkuyöstä, mutta myönsi jättäneensä vastaamatta puhelimeen, koska oli unessa. Muutaman tunnin kuluessa hän sai julkaisemansa kuvan sairaalassa olevasta hymyilevästä tytöstä.

– Ikinä ei tiedä, mitä odottaa, sitä toivoo parasta, mutta valmistautuu pahimpaan, McGowan sanoi.

– Tästä tehdään elokuvia.

Lapsen uskotaan tulleen siepatuksi. Tyttö katosi perheen teltasta syrjäiseltä leiriytymispaikalta. Tytön äiti oli kertonut heränneensä aamukuudelta, huomanneensa teltan vetoketjun olevan auki ja perheen esikoisen olevan kadoksissa.

Lue myös:

    Uusimmat