Coldplayn Chris Martinilla erikoinen suhdekuvio – exät ja nyksät tiivisti mukana arjessa

Suomessa esiintyvän Coldplay-yhtyeen solisti Chris Martin on saanut uusioperhe-elämän toimimaan ideaalisella tavalla. 

Coldplayn laulajana tunnettu Chris Martin ja Fifty Shades -elokuvasta tuttu näyttelijä Dakota Johnson ovat seurustelleet vuodesta 2017 lähtien. Pari on ollut kihloissa jo useiden vuosien ajan, mutta yksityiselämänsä visusti piilottava pariskunta on pitänyt suhteensa tilan salaisuutena. 

Ennen Johnsonia muusikko oli naimisissa Hollywood-tähti Gwyneth Paltrowin kanssa vuosina 2003–2016. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta, jotka ovat jo täysi-ikäisiä. 

Nykyisin Paltrow on naimisissa ohjaaja-käsikirjoittaja Brad Falchukin kanssa, ja on äitipuoli tämän ja hänen ex-vaimon Suzanne Bukinikin kahdelle lapselle.

Paltrow ja Falchuk menivät naimisiin syyskuussa 2018 kaksi vuotta sen jälkeen, kun Paltrow'n ja Martinin avioero oli saatu päätökseen. Eksät ovat edelleen hyvissä väleissä ja jopa lomailevat yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lomaili exän kanssa

Paltrown ja Falchukin häämatka sai aikaan mediakohun, sillä se poikkesi hieman perinteisestä. Pariskunnalla oli lomallaan mukana molempien lapset aiemmista liitoista sekä Paltrown ex-mies Martin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paltrow kommentoi vuonna 2021 Today-ohjelman haastattelussa välejään ex-mieheensä. 

– Hän on minulle kuin veli. Hän on perhettä, rakastan häntä ja olen kiitollinen hänelle lapsista. Se meni lopulta hyvin, Paltrow kertoi aiemmin.  

Paltrow ja Johnson ovat myös ystäviä

Myös Johnsonilla ja Paltrowlla on hyvät välit keskenään. Näyttelijä kommentoi naisten välejä viime vuonna Instagramissa. 

– Olemme oikeasti hyviä ystäviä. Rakastan häntä niin paljon. Hän on upea ja ihana persoona, Paltrow kertoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Johnson kertoi Vanity Fair -lehdelle aiemmin, että hänen oma taustansa seitsemän sisarpuolen kanssa on auttanut ymmärtämään elämää uudisperheessä. 

– Meillä meni keskenämme ihan hyvin. Tietenkin oli aikoja, jolloin kaikki ei ollut niin hyvin. Olen kokenut myös sen, joten en halua sellaista enää elämääni. En halua yhdenkään lapsen kokevan mitään sellaista.

– On parempaa olla ystävällinen ja on ihanaa, että kaikki oikeasti rakastavat toisiaan ja tulevat toisiaan, Johnson kertoi aiemmin. 

Coldplayn Helsingin-konsertit myytiin hetkessä loppuun. Yhtyeen Music of the Spheres -maailmankiertue alkoi maaliskuussa 2022 Costa Ricasta ja se päättyy kuluvan vuoden marraskuussa Uuteen-Seelantiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde. People

Lue myös:

    Uusimmat