Conor McGregor sekoili Lontoossa – lupaa touhulle ei ollut

Bukayo Sakan vapaapotku yllättää PSG:n Gianluigi Donnarumman täysin – Arsenal siirtyy jo 2–0-johtoon 1:12
Conor McGregor näytti vapaaotteluliikkeitään Bukayo Sakalle, joka yllättää tässä PSG-vahti Gianluigi Donnarumman vapaapotkullaan.

Kuuluisa vapaaotteluhahmo Conor McGregor hämmensi esiintymisellään Arsenalin kotinurmella jalkapallon Mestarien liigan ottelun jälkeen.

Arsenal löi tiistaina Paris Saint-Germainin 2–0 kotikentällään Emirates Stadiumilla Lontoossa. Kun stadion oli ottelun jälkeen jo tyhjentynyt, viheriölle hyppäsi UFC-ikoni Conor McGregor.

Irlantilainen kuvattiin muun muassa näyttämässä vapaaotteluliikkeitään ottelussa maalin iskeneelle Arsenal-tähti Bukayo Sakalle. McGregorin liikehdintä oli sanalla sanoen villiä.

Mies kuvattiin lisäksi poseeraamassa Declan Ricen kanssa.

– Iso voitto & kunnia tavata sinut, Rice kirjoitti hänestä ja McGregorista julkaisemansa yhteiskuvan lomaan.

Omin luvin kentälle

The Athletic raportoi, että McGregor oli tiistaina lontoossa mainostamaan oluttaan. Arsenal–PSG-peliin mies saapui, kun hänen tiiminsä otti yhteyttä espanjalaiseen liikemieheen, 1 Accessin perustajaan Alvaro Canasiin. 1 Access on erikoistunut tarjoamaan konsulttipalveluja ja yrityspaketteja huipputapahtumiin varakkaille asiakkaille, ja sillä on palveluita myös Emiratesilla.

McGregor meni The Athleticin mukaan kentälle ilman Arsenalilta etukäteen saatua lupaa. McGregorilla ei ollut moista, koska hänen lippunsa oli kolmannen osapuolen järjestämä.

The Athleticin mukaan turvatoimien rikkomisesta ei ollut kuitenkaan viitteitä ja McGregorin episodissa meni vain pari minuuttia.

Irish Mirrorin mukaan McGregorin teutarointiin olisi puututtu. Lehti kirjoitti, että "uskotaan, että häntä pyydettiin poistumaan kentältä parin minuutin kuluessa".