Cristiano Ronaldon suunnitelma torpattiin – suora vaikutus lapsiin

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon ja kumppani Georgina Rodríguezin suunnitelma saada lapsensa St. Julian's College -yksityiskouluun on mediatietojen mukaan karahtanut.

Cristiano Ronaldo on tienannut viime vuodesta lähtien saudimiljoonia Al-Nassrin pelaajana. Hän ja espanjalainen kumppani Georgina Rodríguez aikovat kuitenkin muuttaa tulevaisuudessa Ronaldon synnyinmaahan Portugaliin ylelliseen kartanoon, jota rakennetaan Cascaisiin, espanjalainen ABC kertoo.

Ronaldo ja Rodriguez halusivat mediatietojen mukaan lastensa opiskelevan tulevaisuudessa Cascaisin ja Lissabonin välillä sijaitsevassa St. Julian's Collegessa. Kyseinen opinahjo tunnetaan varakkaiden perheiden lasten kouluna. 11 000–22 000 euron lukuvuosimaksun ottava yksityiskoulu on ABC:n mukaan elitistisessä asemassa.

Viisi lasta saaneet Ronaldo ja Rodriguez halusivat lapsilleen "parasta kansainvälistä opetusta", ja St. Julian's College oli "täydellinen vaihtoehto", mutta Ronaldon ja Rodriguezin jälkikasvu ei pääse sinne. Tämä johtuu portugalilaisen V+FAMA-televisio-ohjelman mukaan osittain muiden vanhempien vaatimuksista.

Monet vanhemmista olivat raportoidusti huolissaan lastensa turvallisuudesta ja yksityisyydestä, koska media voisi ilmestyä paikalle julkkisten lasten perässä.

Päätöksen väitetään olleen koulun johdon tekemä, ja siihen ovat vaikuttaneet aiemmat kokemukset. Kun Madonnan poika David Banda opiskeli koulussa aiemmin, mediaa kuhisi tiuhaan paikalla.

Lue myös:

    Uusimmat