Cyan Kicks treenaa useampaan kertaa viikossa ja myös vapaa-ajalla UMK-finaalia varten – vihjaavat, millainen tyyli lavalla tulee olemaan

Cyan Kicks treenaa useampaan kertaa viikossa UMK-finaalia varten – vihjaavat, millainen tyyli lavalla tulee olemaan 3:05
Cyan Kicks vihjaa, millainen tyyli heillä tulee olemaan UMK-lavalla.

Cyan Kicksin UMK-kappale julkaistiin ensimmäisenä.

Cyan Kicks -yhtye on mukana jo toista kertaa Uuden Musiikin Kilpailussa. Edellisen kerran he kilpailivat UMK-finaalissa vuonna 2022 sijoittuen toiseksi. Voiton vei The Rasmus, joka edusti Suomea Euroviisuissa kappaleellaan Jezebel.

Bändi kertoo, että aikaisempi UMK-kokemus toi itsevarmuutta ja avasi uusia ovia. Nyt bändi lähtee rennommilla fiiliksillä UMK-lavalle.

– Ei ole enää sellaista kauhunsekaista tunnetta. Ihanaa olla takaisin, bändin laulaja Susanna Alexandra kertoi.

Cyan Kicks oli ensimmäinen UMK-finalisti, jonka kappale julkaistiin. Kappale Dancing With Demons sai viisufanit innostumaan, vaikka puutteitakin nostettiin esille.

Yllä olevalla videolla bändi kertoo, minkälainen tyyli heillä tulee olemaan UMK-lavalla.

Bändi treenaa parhaillaan kohti UMK-finaalia, joka on Tampereen Nokia Arenalla 10. helmikuuta. He suuntaavat Tampereelle suunnilleen viikkoa ennen finaalipäivää hiomaan lopulliseksi yksityiskohdat esityksestä kuntoon. 

– Olemme tähänkin mennessä treenanneet useampaan kertaan viikossa ja totta kai omalla ajalla myös. On koreografiatreenejä, livemiksaustreenejä, siihen liittyy paljon hiomista. Lopputuloksessa ei välttämättä tule ajatelleeksi, kuinka pitkä on se aika, mitä siihen oikeasti treenataan ja valmistaudutaan. 

Lue myös:

    Uusimmat