Danick Martelilta dramaattinen temppu häntäpään mittelössä – Ville Hämäläinen väisteli SaiPan syksyn purkua

Maalikooste: HPK - SaiPa 5:50
Videolla maalikooste ottelusta HPK-SaiPa.

Miesten jääkiekkoliigan Hämeenlinnan Pallokerhon kultakypärä Danick Martel, 29, oli kotijoukkueen suuri sankari, kun HPK käänsi näköpiirissä olleen varsinaisen peliajan tappion 3–2-jatkoaikavoitoksi Lappeenrannan SaiPasta.

Martel (2+1) tasoitti varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenyksellä, eikä peliä enää edes aloitettu ennen loppusummeria. Martel iski jatkoaikavoiton rannekudilla.

HPK:n puolustaja Petteri Nurmi (0+2) ja hyökkääjä Markus Nenonen (1+1) täydensivät tehovireistä Martelia.

– SaiPa oli hyvä. Meidän asenne ei ollut huono. Peliä oli nihkeää ja turhautunutta. Mukavampi lähteä tauolle kahdella pistellä kuin nollalla pisteellä, sanoi HPK:n valmentaja Matias Lehtonen.

SaiPa on voittanut viimeisistä kymmenestä pelistään vain yhden ottelun, kun se löi joulukuun puolivälissä nimenomaan HPK:n jatkoajalla 2–1.

– Nyt ei ole oikea paikka analysoida syyskautta, sillä tunteet ovat pinnassa. Tietysti haluamme olla parempia, sanoi SaiPan valmentaja Ville Hämäläinen.

SaiPan maalintekijöinä kunnostautuivat Valtteri Ojantakanen ja Adam Helewka. SaiPan kultakypärä Antoine Morand (0+2) pohjusti joukkueen molemmat maalit.

Lue myös:

    Uusimmat